اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

رایزنی ظریف با رئیس جمهور و وزیر خارجه سوریه درباره تحولات فلسطین

رایزنی ظریف با رئیس جمهور و وزیر خارجه سوریه درباره تحولات فلسطین وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در بدو ورود به دمشق گفت که در این سفر درباره انتخابات سوریه و وضعیت کنونی فلسطین اشغالی با مقامات سوری و دوستان فلسطینی گفت‌وگو خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۳ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 12
کد خبر: ۸۷۵۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) برای دیدار و گفت‌وگو با مقامات سوریه وارد دمشق شد، در گفت‌وگویی در بدو ورود گفت: خوشحالم یک بار دیگر در سوریه هستم و با خواهران و برادران سوری دیدار خواهم کرد.

 

وی افزود: شرایط بسیار ویژه‌ای داریم و قرار بود در آستانه انتخابات سوریه سفری به این کشور داشته باشم و با دوستان سوریه درباره این واقعه مهم صحبت کنیم.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی اضافه کرد: متاسفانه اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی که از روز جهانی قدس شدت گرفته و اتفاقات کم سابقه‌ای در مسجد الاقصی و سرزمین‌های اشغالی و بمباران غزه اتفاق افتاده، شرایط بسیار وخیمی را در منطقه ایجاد کرده است و سوریه به عنوان یکی از کشورهای پیشتاز محور مقاومت در این زمینه نقش بسیار مهمی دارد.

 

ظریف افزود: علاوه بر گفت‌وگوهای ما درباره انتخابات سوریه و حمایت جمهوری اسلامی ایران از دولت و مردم سوریه چه در مسیر بازسازی و چه در مسیر مبارزه با تروریسم با آقای بشار اسد، فیصل المقداد وزیر خارجه و سایر دوستان سوری و دوستان فلسطینی درباره وضعیت کنونی فلسطینی اشغالی هم صحبت خواهیم کرد.

 

به گزارش فارس، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران صبح امروز (چهارشنبه) به منظور دیدار و تبادل نظر در خصوص موضوعات دوجانبه و منطقه‌ای و همچنین بررسی آخرین تحولات سرزمین‌های اشغالی و تجاوزات رژیم صهیونیستی به مقدسات مسلمانان، در راس هیأتی به سوریه سفر کرد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان در این سفر علاوه بر دیدار و تبادل نظر با مقامات بلندپایه دولت سوریه با رهبران گروه‌های فلسطینی مقیم سوریه نیز دیدار و آخرین وضعیت تحولات صحنه فلسطین اشغالی را مورد گفت‌وگو قرار خواهد داد.

 

در گفت‌وگوی تلفنی اخیر فیصل المقداد و ظریف، وزیر خارجه سوریه از ظریف برای سفر به دمشق دعوت کرده بود. فیصل المقداد در این گفت‌وگو گزارشی از وضعیت داخلی سوریه، آمادگی برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و روابط این کشور با همسایگان ارائه و از وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برای دیدار از سوریه دعوت به عمل آورد که ظریف نیز از این دعوت، استقبال کرد.

 

وزیر امور خارجه ایران در هفته‌های گذشته و در چارچوب دیپلماسی رمضان به قطر، عراق، کویت و عمان سفر و با مقامات این کشورها دیدار و در خصوص مسائل دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی به رایزنی پرداخته بود.

 

آنگونه که ظریف در پست اینستاگرامی امروز به آن اشاره کرده قرار است سفری چند روزه به منطقه و اروپا داشته باشد./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده